For the Better

For the Better

Onze projecten leveren onmisbare en waardevolle kennis en ervaring op om antwoorden te vinden op maatschappelijke vragen. Dat doen we door outside the box te blijven denken. Helpt u ons om talent te ontwikkelen?

STUDENTENFONDS

Vastgelopen studie. Studenten lopen soms vertraging op door tragische gebeurtenissen. Ze moeten bijvoorbeeld een stervende moeder begeleiden. Of ze moeten zelf door een ernstige ziekte heen. Bij gebrek aan financiering moeten ze daardoor hun studie stoppen. Het Studentenfonds steunt hen dan financieel, zodat ze hun studie alsnog af kunnen ronden.

Eenmalige steun. Het fonds is bedoeld voor situaties van overmacht, waarbij geen aanspraak is op andere financiering. Het gaat altijd om een tijdelijke situatie, die met een beperkte eenmalige uitkering kan worden opgelost. Het fonds helpt Nederlandse studenten tijdens hun studie en internationale studenten na twee jaar master studie. Studenten hoeven de steun niet terug te betalen. Hen wordt wel gevraagd om later als alumni te doneren aan het Universiteitsfonds Eindhoven.

Hier een voorbeeld van wat wij kunnen doen.

  • Meer info

NIEUWE TECHNOLOGIEËN INZETBAAR MAKEN VOOR HET BEDRIJFSLEVEN

Het oorspronkelijke plan is om ideeën en ervaringen uit te wisselen over nieuwe technieken die zich richten op C02 reductie. Als het kan willen we dat naar een volgend niveau brengen. Eerst in een pilot en dan in de industrie. - Dr. Fernanda Neira d'Angelo

Tessie Hartjes

Tessie Hartjes is VP marketing bij Lightyear én het nieuwste bestuurslid van het Universiteitsfonds. Haar overtuiging: techniek is zoveel nuttiger als de wereld er echt iets aan heeft. Als lid van het Lightyear team weet ze wat die techniek kan betekenen. En wat het verschil is tussen goede technologie en een goed product. Lees haar verhaal over hokjes, psychologie en bijdragen aan een mooiere wereld hier.