UFe Impact Night

UFe Impact Night

We kijken terug op een geslaagde UFe Impact Night. Onderzoekers en studenten namen ons mee in de vooruitgang die zij boekten met de steun van alumni. Vooraf en na afloop ontstonden er vele mooie gesprekken en nieuwe connecties in een warme sfeer. Het was mooi om te zien hoeveel geïnteresseerde partners er aanwezig waren. Dit is hoe de TU/e en alumni samen impact maken. 

We helpen studenten in nood, we ondersteunen studenteninitiatieven èn we dragen bij aan belangrijk onderzoek. Zo vullen wij als Universiteitsfonds ons motto in: For Life. For the World. For the Better. Het is onze ambitie om een bijdrage te leveren aan nieuwe oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen.

Die ambitie was duidelijk zichtbaar en voelbaar in de presentaties: 

 • Wetenschappelijke doorbraak met hulp van het Covid Engineering Fund
  Prof.dr. Maarten Merkx vertelt over een nieuwe snelle ‘glow-in-the-dark’ test voor infectieziekten.

 • Studentenproject: studententeam SOLID
  Student Max Winkel vertelt over een bijzonder maatschappelijk project dat ze hebben kunnen uitvoeren.

 • Energy Tech Fund en Health Tech Fund
  Prof.dr.ir. Ton Backx licht een tipje van de sluier op rond projecten die we gaan steunen via onze nieuwe themafondsen: het Energy Tech Fund en het Health Tech Fund.

 • “Heroes for Heroes” namenplakkaat
  Conservator van de TU/e kunstcollectie Britte Sloothaak en student Ayu Ritzema geven een update over het “Heroes for Heroes” namenplakkaat waarop de donateurs uit het lustrumjaar een speciaal plekje krijgen op het terrein van het voormalige Paviljoen.

 

We kijken uit naar de volgende editie. Wilt u andere evenementen bezoeken, geïnspireerd raken en uw netwerk uitbreiden? Bekijk dan onze agenda op de site van de TU/e Alumni Community 

We danken onze alumni voor hun vertrouwen en bijdrage aan het Universiteitsfonds Eindhoven!