De heldenboog

Eind 2021 verrijst er op een bijzondere plek op de TU/e Campus een bijzonder monument: een heuse heldenboog. Met daarop de namen van iedereen die tijdens het lustrumjaar € 65,- of meer heeft gedoneerd. Als u ook dat bedrag - of meer - geeft, staat uw naam daar straks ook op. Tussen de namen van al die andere helden. Liever geen vermelding? Geen probleem natuurlijk. Dat kunt u aangeven als u doneert.

Als u dat wilt, kunt u de helden van de toekomst ook een wens, een opdracht of een aanmoediging meegeven. Die verschijnt dan op deze pagina.

We vragen dit jaar een minimale donatie van € 65,-. Maar een echt minimum- of maximumbedrag is er natuurlijk niet. Geef wat u wilt of kunt missen. De boog wordt gefinancierd uit andere middelen. Elke Euro komt dus volledig ten goede aan het ontwikkelen van het talent van deze en toekomstige generaties studenten. Een overzicht van de extra's ziet u hieronder.

Voor elke Euro zijn de helden u dankbaar.

Een overzicht van de extra’s: 

 

Uw donatie: € 65, -  

Onze helden van nu zijn u dankbaar: uw naam komt op de heldenboog en uw wens aan onze studenten leest u terug op deze pagina

Uw donatie: € 165, - 

Onze helden van nu zijn u heel dankbaar: uw naam komt op de heldenboog en uw wens aan onze studenten leest u terug op deze pagina

 

Meer extra's: